Werkwijze

Wat is Chiropractie?

Chiropractie

Met Chiropractie wordt de nadruk gelegd op het opsporen en corrigeren van zenuwblokkades, ook wel ‘subluxaties’ (segmental disfunction) genoemd. Een subluxatie is een foutieve uitlijning van de wervels, resulterend in bewegingsfixaties en/of druk op de zenuwen. Dit kan pijn, verdoving, tinteling en zelfs spasmes veroorzaken. Een Chiropractor corrigeert subluxaties met een serie specifieke chiropractische aanpassingen die beweging herstellen en zenuwstoring verwijderen. Milioenen mensen over de hele wereld hebben reeds de helende werking van chiropractie ervaren.

Chiropractie richt zich op de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen aan het neuromusculair systeem en beoogd zodoende de effecten van deze aandoeningen op de algehele gezondheid te beperken.

Chiropractie is een erkende geneeskunde in de USA, Groot-Brittannië, Australië en Canada, waar het miljoenen mensen heeft geholpen met gevarieerde klachten. Chiropractie wordt ook veel toegepast bij professionele en Olympische sporters.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL