4 specialisten

Ons team

Een team van vier specialisten met elk een andere achtergrond. Samen hebben we allemaal een gemeenschap, de passie voor chiropractie. Ons doel is om uw klachten te verhelpen.

Dr. Matthew Schaer -Doctor of Chiropractic, Doctor of Botanical Medicine, Founder

Dr. Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid Californie. Hij is cum laude afgestudeerd in Sociologie bij University van Californie in Los Angeles (UCLA). Matthew vondt zijn eigen genezing van extreme migraines en hevige pijn bij chiropractie.

Hij was zo versteld en onder de indruk van zijn eigen ervaring dat hij zijn roeping had gevonden; hij studeerde af als Doctor of Chiropractic aan de Cleveland School of Chiropractic in de VS. Het afgelopen decenia heeft Matthew met veel plezier zijn clienten en gemeenschap geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven door middel van life coaching en chiropractie.

Lees meer

Andrea Rudelli DC. -Doctor of Chiropractic

Dr. Rudy is geboren en getogen in Noord-Italie en hij wist absoluut niets van chiropractie tot zijn 16e. Op zijn 16e heeft hij tijdens het voetballen een ernstige blessure aan zijn rug opgelopen. Dr. Rudy had constant pijn en probeerde van alles om maar van de pijn af te komen. Hij heeft o.a. hele sterke pijnstillers geslikt en ellenlange sessies bij zijn fysiotherapeut ondergaan maar niks zorgde ervoor dat zijn constante pijn verdween.

Op advies van een vriend heeft hij toen een keer chiropractie geprobeerd en dit zorgde vanaf dag een al voor een ongelooflijke verbetering, niet alleen aan zijn rug maar zijn hele lichaam voelde beter.

Lees meer

Larisha Labuschagne DC. -Doctor of Chiropractic

Dr. Larisha Labuschagne is een 27 jaar oude, in Zuid–Afrika, geboren en getogen Chiropractor.

De laatste jaren heeft zij haar werk gewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van leven bij haar cliënten. Dr. Larisha heeft haar chiropractie technieken geleerd en gefine-tuned aan de Universiteit van Johannesburg, tevens heeft zij een Golden Key onderscheiding gekregen.

Dr. Larisha koos voor Chiropractie meteen nadat zij ontdekte hoe effectief het is, hierdoor kwamen haar cliënten in aanraking met een beter en energierijker leven.

Positieve energie is heel belangrijk voor haar, hoe opener en meer mensen met haar communiceren, hoe beter zij hen kan helpen.

Lees meer

Nico Weiler DC. -Doctor of Chiropractic

Born in Singapore and raised in south Switzerland but have German roots.
Having lived in different countries I can speak German, Italian, English, Spanish, and hopefully Dutch soon.
After my first shoulder dislocation playing Waterpolo, I discovered chiropractic at 17 years old which helped me to reduce the pain and to stabilize the shoulder. I did not just have benefits for my shoulder but my entire body. I was surprised how a single adjustment can change people’s lives.

Lees meer

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL