4 specialisten

Ons team

Een team van vier specialisten met elk een andere achtergrond. Samen hebben we allemaal een gemeenschap, de passie voor chiropractie. Ons doel is om uw klachten te verhelpen.

Matthew Schaer - Chiropractor

Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Californië. Hij studeerde cum laude af met een bachelor in sociologie aan de prestigieuze Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA). Na het ervaren van slopende migraine, vond Matthew herstel en welzijn door de kracht van Chiropractie.

Matthew was zo onder de indruk en ontroerd door zijn ervaring dat hij zijn roeping vond en zich gedwongen voelde om zelf chiropractor te worden.

Lees meer

Larisha Labuschagne - Chiropractor

Geboren en getogen in Johannesburg, Zuid Afrika raakte ik voor het eerst met Chiropractie in aanraking toen mijn moeder last had van lage rugpijn door scoliose. Ik zag toen de ongelofelijke verandering die Chiropractie op een natuurlijke en effectieve manier bereikt. Na het behalen van mijn diploma Master of Chiropractic aan de Universiteit van Johannesbur, en als Golden Key lid, heb ik mij bij een familie praktijk in Johannesburg aangesloten. Totdat de levenslange droom van in het buitenland werken mij naar Nederland en bij Chiropractie Den Haag bracht.

Lees meer

Laura Hamann - Chiropractor

Laura Hamann is geboren en getogen in Duitsland. Zij is sinds jongs af aan geïnteresseerd in het medische veld, mede geïnspireerd door haar oom, een bekende natuurlijke geneeswijze behandelaar. Na vier jaar intensieve studie heeft ze haar diploma als Heilpraktiker (Natuurgeneeskundige) behaald.

Tijdens haar werk in meerdere hoog aangeschreven Duitse praktijken heeft ze uitgebreide patiënten ervaring opgedaan, samen met een uitstekend begrip over de holistische benadering met alternatieve geneeskunde.

Lees meer

Matthew Lewis - Chiropractor

Chiropractor Dr. Matthew Lewis studeerde in 1990 af aan het Los Angeles College of Chiropractic. Hij is een volledig Amerikaans gecertificeerde chiropractor met meer dan 30 jaar ervaring.

Matthew heeft vele kilometers gereisd in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Nederland om chiropractieconferenties bij te wonen en heeft getraind met sommige van de beste chiropractors ter wereld.

Lees meer

Ernsl Conradie - Chiropractor

Op 8-jarige leeftijd wist Ernsl Conradie al dat ze chiropractor wilde worden. Omdat ze door chiropractie haar vader weer terugkreeg.

Jarenlang zag ze haar vader worstelen met slopende rugpijn, met medicatie en talloze mislukte medische interventies. Na al die jaren was het een chiropractor die in staat was het onderliggende probleem van haar vader te identificeren en te corrigeren. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om zelf chiropractor te worden.

Kort na haar afstuderen aan de Universiteit van Johannesburg opende Ernsl haar eigen kliniek, die zij jarenlang in haar thuisland bezat en exploiteerde. Vanwege de onrust is Ernsl echter een paar jaar geleden met haar hele gezin naar Nederland verhuisd. Ze is blij dat ze Nederland nu haar thuis kan noemen.

Lees meer

Matthew Petzer - Chiropractor

Mijn interesse in Chiropractie begon toen ik op de middelbare school zat. Ik ben altijd heel actief geweest en heb van veel verschillende sporten genoten. Hierdoor had ik vaak spierpijn en last van mijn nek en onderrug. Zoals velen van jullie zocht ik naar iets om de oorzaak van mijn problemen te corrigeren en vond ik Chiropractie.

Chiropractie was het enige dat mijn pijn verzachtte en mij in staat stelde een hoog sportniveau te behouden, tot op de dag van vandaag! Dit wakkerde mijn motivatie aan om Chiropractie te gaan studeren, omdat ik wist dat het echt kon helpen en een verschil kon maken in de levens van mensen.

Ik hou ervan om cliënten te helpen hun gezondheid te herstellen en de pijn van mensen door blessures en levensstijlen uit het verleden te verzachten. Ik ben volledig toegewijd aan holistische genezing en ik kijk ernaar uit om te helpen en een verschil te maken.

Lees meer

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL