4 specialisten

Ons team

Een team van vier specialisten met elk een andere achtergrond. Samen hebben we allemaal een gemeenschap, de passie voor chiropractie. Ons doel is om uw klachten te verhelpen.

Matthew Schaer - Chiropractor

Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Californië. Hij studeerde cum laude af met een bachelor in sociologie aan de prestigieuze Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA). Na het ervaren van slopende migraine, vond Matthew herstel en welzijn door de kracht van Chiropractie.

Matthew was zo onder de indruk en ontroerd door zijn ervaring dat hij zijn roeping vond en zich gedwongen voelde om zelf chiropractor te worden.

Lees meer

Rudy - Chiropractor

Rudy is geboren en getogen in het noorden van Italië en wist tot zijn zestiende niets van chiropractische zorg. Op 16-jarige leeftijd kreeg hij een voetbalongeluk en liep hij een ernstige rugblessure op. Rudy had constant pijn en deed er alles aan om van de pijn af te komen. Hij probeerde reguliere zorg en fysiotherapie, maar het werkte allemaal niet voor hem. Vervolgens probeerde hij chiropractische zorg, wat een enorme verbetering opleverde, niet alleen voor zijn rug, maar voor zijn hele lichaam.

Lees meer

Larisha Labuschagne - Chiropractor

Geboren en getogen in Johannesburg, Zuid Afrika raakte ik voor het eerst met Chiropractie in aanraking toen mijn moeder last had van lage rugpijn door scoliose. Ik zag toen de ongelofelijke verandering die Chiropractie op een natuurlijke en effectieve manier bereikt. Na het behalen van mijn diploma Master of Chiropractic aan de Universiteit van Johannesbur, en als Golden Key lid, heb ik mij bij een familie praktijk in Johannesburg aangesloten. Totdat de levenslange droom van in het buitenland werken mij naar Nederland en bij Chiropractie Den Haag bracht.

Lees meer

Nico Weiler - Chiropractor

Geboren in Singapore, opgegroeid in Zuid-Zwitserland maar met Duitse roots.
Nico heeft in verschillende landen gewoond en spreek Duits, Italiaans, Engels, Spaans en Nederlands.

Na zijn eerste schouderdislocatie bij het spelen van Waterpolo, ontdekte hij chiropractie op 17-jarige leeftijd, wat hem hielp de pijn te verminderen en de schouder te stabiliseren. Het had niet alleen voordelen voor zijn schouder, maar voor zijn hele lichaam. Hij was verrast hoe een enkele correctie het leven van mensen kan veranderen.

Lees meer

Laura Hamann - Chiropractor

Laura Hamann is geboren en getogen in Duitsland. Zij is sinds jongs af aan geïnteresseerd in het medische veld, mede geïnspireerd door haar oom, een bekende natuurlijke geneeswijze behandelaar. Na vier jaar intensieve studie heeft ze haar diploma als Heilpraktiker (Natuurgeneeskundige) behaald.

Tijdens haar werk in meerdere hoog aangeschreven Duitse praktijken heeft ze uitgebreide patiënten ervaring opgedaan, samen met een uitstekend begrip over de holistische benadering met alternatieve geneeskunde.

Lees meer

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL