Chiropractie Den haag

Afspraak maken?

Samen met jouw plannen we een intakegesprek waarin we je gezondheid vanaf het 0 punt meten. Daarna bespreken we een eventueel behandelplan.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen

  Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

  Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact op.

  Na jaren heel veel pijn te hebben gehad. Na enkele behandelingen alle klachten weg zonder medicatie!!!

  Voor het eerst bij ons in de praktijk?

  Wij verzoeken u het intake formulier van te voren zo volledig mogelijk in te vullen. Breng het mee bij uw eerste bezoek aan Chiropractie Oosterheem. Het is nodig voor de gezondheidsscan die we uitvoeren bij uw eerste bezoek. Naar aanleiding van dit intakeformulier worden uw klachtenbesproken en wordt er gekeken naar uw medische historie.

  Download en print het formulier. Vul het formulier in en neem het mee bij uw eerste bezoek!

  Download intake formulier
  Reviews

  Wat cliënten over ons zeggen

  Onze patiëntenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat.

  A.C. de Vries

  Patient - Den haag

  Kwam voor: Rugklachten

  Hi Matthew, Found you again. I am one of your customers from the time you worked in Hellevoetsluis. I walk in as an old man and after your treatment walk out almost straight again. I have some back problems now, so soon I’ll make an appointment with you as you are my hero, can’t wait 😉 Keep up the good work, hope to see you soon!

  Ruud R

  Patient - Den haag

  Kwam voor: Last bij sporten

  Chiropractie Den Haag is een praktijk met zeer deskundig personeel. Heel tevreden over de manier van omgaan en dat ze altijd tijd voor je maken. Over de behandelingen zelf heb ik ook niks te klagen. Ik kom zo’n 4-5 keer per jaar voor mijn “APK” zoals ze dat noemen. Ik ga er altijd met een fijn gevoel weer weg. Matt, Steven, bedankt! Allebij goede chiropractoren waar je je thuis bij voelt. Je wordt met open armen en een lach op hun gezicht ontvangen. Hele prettige sfeer binnen de praktijk. Aanrader!

  Suus

  Patient - Den haag

  Kwam voor: Onderrug klachten

  De chiropractors Rudy en Albert zijn echt beide een aanwinst voor de praktijk! Allebei veel passie voor hun vak. In deze praktijk wordt je met de beste zorg behandeld en voelt het allemaal heel persoonlijk. Een praktijk als deze vind je in de omgeving Den Haag niet! Een absolute aanrader!

  Lesley Dinsbach

  Patient - Zoetermeer

  Kwam voor: Hand rotatie problemen

  Ik ben zeer goed geholpen door Albert Ducaj. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim anderhalf jaar problemen door Frozen Shoulder, weer aan het sporten ben gegaan. Ook anderen problemen in mijn rug zijn nagenoeg opgelost. Tevens is mijn eczeem in de nek bijna verdwenen. Ik ben heel tevreden met de resultaten en zal dan ook blijven gaan voor onderhoud behandelingen.

  IN VIER STAPPEN

  Het behandelplan

  In het kort hoe het behandelplan er ongeveer uit komt te zien. Hoe het behandelplan er percies uit komt te zien is per patient en klacht verschillend.

  Het volledige behandelplan

  1. Intake

  Onze eerste consult duurt 30-45 minuten. We gebruiken deze tijd om echt te begrijpen wat uw klacht is en hoe het uw dagelijks leven beïnvloedt.

  2. Verlichtingsfase

  De meeste van onze klanten beginnen met zorg omdat ze een ongemak of pijn hebben die ervoor zorgt dat ze niet voluit kunnen leven.

  3. Stabiliseringsfase

  Als je je beter voelt, gaan we je minder vaak zien en wordt de vooruitgang minder dramatisch. Het is belangrijk om de spieren en de banden tijd te geven om volledig aan te passen aan de juiste positie.

  4. Onderhoudsfase

  Nadat u de stabiliseringsfase hebt afgerond, kunt u langdurige resultaten verwachten. Desondanks, de eisen van de moderne levensstijl als computers, sms’en, verhoogde psychische stress, slaapgebrek en hoge werkdruk kunnen negatieve gevolgen hebben op ons lichaam.

  Wij doen het samen, met passie

  Wij zijn een gespecialiseerd team

  Een team van vier specialisten met elk een andere achtergrond. Maar samen hebben we allemaal een gemeenschap, de passie voor chiropractie. Ons doel is om uw klachten te verhelpen.

  Meer over ons team
  nl_NL