Cranial Facial Release – Chiropractie Den Haag

At Chiropractie Den Haag, we are specialized in tackling complaints through Cranial Facial Release. By using this specific technique, we can help people with complaints on and around the face.

Bij Cranial Facial Release wordt uw schedel van binnenuit “gekraakt” door middel van een ballon!

Read more Plan intake
Treatment

Cranial Facial Release

Dr. Matthew Schaer, van Chiropractie Den Haag en Chiropractie Oosterheem, is de enige Doctor of Chiropractic in heel Europa die gekwalificeerd is om Cranial Facial Release (CFR) te deceren.

CFR is een geavanceerde vorm van endo-nasale “ballonondersteunde” craniale aanpassing waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine ballonnen die voorzichtig in de neus worden gestoken en snel worden opgeblazen om de ademhalingswegen te openen en de botten van het gezicht en de schedel te mobiliseren.

The Primary Objective of CFR is to:

  • Mobilise the Cranial Bones
  • Unlock Cranial Fixations
  • Correct Cranial Distortions
  • Relieve Osseous Cranial Pressure
  • Remove Dural Meningeal Torque
  • Facilitate Cerebral Spinal Fluid Flow
  • Increase Neupro-venous Drainage
  • Increase Sinus Drainage
  • Open the Breathing Passageways

Thus optimising Brain and Endocrine Function

Watch the video here

De enige erkende opleider in Europa
Een mobilisatie van binnenuit
Zeer exclusieve techniek
Direct een opmerkelijk resultaat
Reviews

What our clients say about us

Onze cliëntenpopulatie bestaat uit mensen uit de regio Den Haag maar ook ver daarbuiten. Mensen komen uit heel Nederland (en soms zelfs daarbuiten) naar onze praktijk voor Cranial Facial Release.

Leon Sandro Fenech

Patient - Den haag

Kwam voor: Hoofdpijn

Al maanden last van spanningshoofdpijn en oorsuizen. Met behulp van de juiste technieken voor mijn specifieke probleem, werd de druk in het hoofd verlicht en ik kon niet geloven dat na 2 dagen de tinnitus, die me vele nachten wakker hield, wegebde. Bedankt Mattheüs! De behandelsessies duren niet lang, maar dat hoeft ook niet, zolang het eindresultaat maar behaald wordt. – Ik raad deze plek echt aan iedereen aan.

Paul van Commenée

Patient - Den haag

Kwam voor: Sinitus

Grote dank aan Matthew voor het leiden van mij door de Cranial Facial Release-procedure!
Ik leed aan chronische sinusitis voor ik weet niet hoe lang. Ik heb letterlijk ALLES geprobeerd, van diëten tot stomen, enz. Het kan moeilijk zijn om iets te vinden dat echt helpt. Maar dit werkt!!! De resultaten zijn er direct na elke behandeling, alles wat verstopt is, begint meteen te bewegen en leeg te lopen. Ik voel een groot verschil in mijn algemene stemming en gezondheid.
Matthew heeft ook mijn nek en rug gecontroleerd en enkele blokkades verholpen. Het verbaast me hoe snel hij resultaat boekte in het losser maken. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was.
Vertrouwen op je chiropractor, ook heel belangrijk..
passie voor zijn vak en veel energie.

L. Michael

Patient - Den haag

Kwam voor: CFR

k heb 12 jaar lang geworsteld met chronische congestie in mijn linker sinus. Na twee operaties en verschillende traditionele en alternatieve behandelingen ondervond ik nog steeds aanzienlijke problemen. Ik ontdekte craniale fasciale ballonbehandelingen online en was verheugd te ontdekken dat Dr. Schaer een gevorderd opgeleide beoefenaar van CFR in Nederland is. Ik was verbaasd hoe snel mijn ademhaling verbeterde na slechts één behandeling met Dr. Schaer. Ik ben nu drie behandelingen bezig met het protocol en ik ben zo blij dat ik na zoveel jaren van frustrerende congestie gemakkelijk kan ademen. Bovendien loste Dr. Schaer blokkades op in mijn schouder, cervicale wervelkolom en lendenwervelkolom, die nu ontspannen en uitgelijnd aanvoelen. Het personeel is geweldig, erg vriendelijk en aanspreekbaar. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek over twee dagen.

Eduardo David

Patient - Den haag

Kwam voor: Cranial Facial Release

I come from Amsterdam to Dr. Matthew Schaer to have the balloon treatment done on me. It is amazing! I had many complaints from headaches to breathing out my nose.. After the 7th session I have full use of breathing through my nose and I have no more headaches! Just want to thank Dr. Matthew Schaer for the healing hands and Balloons!!

Make an appointment

Heeft u al enige tijd last van hoofd/neus of andere klachten en zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen met Cranial Facial Release? Maak hieronder dan een afspraak en dan zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een eerste intakegesprek.

Plan intake
We will reply within 24 hours
en_US