Nekklachten & Nekpijn – Chiropractie Den Haag

Nekklachten kunnen veroorzaakt worden door blokkades in de wervelkolom. Door het toepassen van de juiste oefeningen en het gebruik van ergonomische technieken kan de kern van het probleem worden aangepakt en zelfs preventief verholpen worden.

Read more Plan intake
Symptoms

Waarom Chiropractie bij Nekklachten?

Het vinden van de precieze oorzaak van nekklachten kan een uitdaging zijn. Chiropractie Den Haag is gespecialiseerd in het constateren van deze exacte oorzaak en de behandeling ervan. Zo kunnen wij de pijn niet alleen verlichten, maar pakken we de oorzaak ook aan!

Last van nekklachten?

Chiropractie Den Haag is the highest rated Chiropractor of The Hague. We owe this because of:

  • The newest technology, equipment and techniques
  • Geavanceerde en gezinsvriendelijke praktijk
  • Een internationaal hoogopgeleid team
  • Altijd persoonlijk contact
Plan intake No waitlist
24 years of experience
Different disciplines
Modern equipment
No waitlist
Reviews

What our clients say about us

Our clients population consists of people from The Hague area but also way beyond.

Eduardo Souza

Patient - Den haag

Kwam voor: Onderhoud

Chiropractie Den Haag is een praktijk met zeer deskundig personeel. Heel tevreden over de manier van omgaan en dat ze altijd tijd voor je maken. Over de behandelingen zelf heb ik ook niks te klagen. Ik kom zo’n 4-5 keer per jaar voor mijn ‘APK’ zoals ze dat noemen. Ik ga er altijd met een fijn gevoel weer weg.

Franca W

Patient - Zoetermeer

Came for: Lower back problems

Before I had my treatment at Chiropractic Den Haag, I could hardly walk without pain. The orthopeed told me that only surgery could help me. After the treatment at Chiropractic den Haag, I was able to walk without pain again. I could hardly believe it myself.

Nico Mulder

Patient - Zoetermeer

Came for: Hand rotation problems

Matthew Schaer is een op en top professional. Na jaren tobben in ziekenhuizen, specialisten, operaties en pijn-poli’s heeft hij het voor elkaar gekregen wat de “heren in witte jassen” niet lukte. Momenteel alleen nog “onderhoud”. Dank je Matthew, je hebt mij de kwaliteit van het leven terggegeven en dat is onbetaalbaar !!!

Rominanb B

Patient - Den haag

Kwam voor: Frozen Shoulder

Ik ben zeer goed geholpen door Albert Ducaj. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim anderhalf jaar problemen door Frozen Shoulder, weer aan het sporten ben gegaan. Ook anderen problemen in mijn rug zijn nagenoeg opgelost. Tevens is mijn eczeem in de nek bijna verdwenen. Ik ben heel tevreden met de resultaten en zal dan ook blijven gaan voor onderhoud behandelingen!

Make an appointment

Heeft u al enige tijd last van nekklachten en zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hieronder dan een afspraak en dan zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een eerste intakegesprek.

Plan intake
We will reply within 24 hours
en_US