Nekklachten & Nekpijn – Chiropractie Den Haag

Nekklachten kunnen veroorzaakt worden door blokkades in de wervelkolom. Door het toepassen van de juiste oefeningen en het gebruik van ergonomische technieken kan de kern van het probleem worden aangepakt en zelfs preventief verholpen worden.

Lees meer Plan intake
Klachten

Waarom Chiropractie bij Nekklachten?

Het vinden van de precieze oorzaak van nekklachten kan een uitdaging zijn. Chiropractie Den Haag is gespecialiseerd in het constateren van deze exacte oorzaak en de behandeling ervan. Zo kunnen wij de pijn niet alleen verlichten, maar pakken we de oorzaak ook aan!

Last van nekklachten?

Chiropractie Den Haag is de hoogst gewaardeerde Chiropractor van Den Haag. Dit hebben wij te danken aan:

  • De nieuwste technologie, apparatuur en technieken
  • Geavanceerde en gezinsvriendelijke praktijk
  • Een internationaal hoogopgeleid team
  • Altijd persoonlijk contact
Intake gesprek aanvragen Geen wachttijden
24 jaar Ervaring
Verschillende expertises
Moderne apparatuur
Geen wachtlijsten
Reviews

Wat cliënten over ons zeggen

Onze cliëntenpopulatie bestaat uit mensen uit de regio Den Haag maar ook ver daarbuiten.

Eduardo Souza

Patient - Den haag

Kwam voor: Onderhoud

Chiropractie Den Haag is een praktijk met zeer deskundig personeel. Heel tevreden over de manier van omgaan en dat ze altijd tijd voor je maken. Over de behandelingen zelf heb ik ook niks te klagen. Ik kom zo’n 4-5 keer per jaar voor mijn ‘APK’ zoals ze dat noemen. Ik ga er altijd met een fijn gevoel weer weg.
Matt, Steven, bedankt! Allebij goede chiropractoren waar je je thuis bij voelt. Je wordt met open armen en een lach op hun gezicht ontvangen. Hele prettige sfeer binnen de praktijk. Aanrader!

Suus

Patient - Zoetermeer

Kwam voor: Onderrug klachten

De chiropractors Rudy en Albert zijn echt beide een aanwinst voor de praktijk! Allebei veel passie voor hun vak. In deze praktijk wordt je met de beste zorg behandeld en voelt het allemaal heel persoonlijk. Een praktijk als deze vind je in de omgeving Den Haag niet! Een absolute aanrader!

Nico Mulder

Patient - Zoetermeer

Kwam voor: Hand rotatie problemen

Matthew Schaer is een op en top professional. Na jaren tobben in ziekenhuizen, specialisten, operaties en pijn-poli’s heeft hij het voor elkaar gekregen wat de “heren in witte jassen” niet lukte. Momenteel alleen nog “onderhoud”. Dank je Matthew, je hebt mij de kwaliteit van het leven terggegeven en dat is onbetaalbaar !!!

Lesley Dinsbach

Patient - Den haag

Kwam voor: Frozen Shoulder

Ik ben zeer goed geholpen door Albert Ducaj. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim anderhalf jaar problemen door Frozen Shoulder, weer aan het sporten ben gegaan. Ook anderen problemen in mijn rug zijn nagenoeg opgelost. Tevens is mijn eczeem in de nek bijna verdwenen. Ik ben heel tevreden met de resultaten en zal dan ook blijven gaan voor onderhoud behandelingen!

Afspraak maken?

Heeft u al enige tijd last van nekklachten en zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hieronder dan een afspraak en dan zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een eerste intakegesprek.

Intake gesprek aanvragen
Binnen 24 uur reactie
nl_NL