Bekijk ons van binnen

Praktijk informatie

Welkom bij Chiropractie Den Haag – de eerste keuze in Den Haag! Ons doel is om je meer te leren over deze krachtige aanpak naar een betere gezondheid.
We nodigen je uit om onze website te bekijken en te leren waarom een gezonde wervelkolom gelijk staat aan een gezonder lichaam. Chiropractie Den Haag is trots een geavanceerd en gezinsvriendelijke faciliteit met de beste kwaliteit die chiropractische zorg biedt Onze moderne praktijk biedt de nieuwste Amerikaanse technologie, diagnostische apparatuur en chiropractische technieken.

Mensen die chiropractie hebben ontdekt, leiden vaak een gezonder, gelukkiger en actiever leven. Wij nodigen u uit om een afspraak met ons te plannen om te bespreken hoe u en uw hele familie kunnen profiteren van chiropractische zorg.

Bedankt voor het bezoeken van de website, wij hopen dat u de informatie interessant vindt en met anderen zult delen.
De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiƫnten interessen voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en preventie van ziekte
– Thomas Edison

Neem een kijkje in onze praktijk

Den haag

Over ons

Wij zijn een geavanceerd en gezinsvriendelijke praktijk met de beste kwaliteit chiropractische zorg. Onze moderne praktijk biedt de nieuwste Amerikaanse technologie, diagnostische apparatuur en chiropractische technieken.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL