Onze technieken

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn een geavanceerd en gezinsvriendelijke praktijk met de beste kwaliteit chiropractische zorg. Onze moderne praktijk biedt de nieuwste Amerikaanse technologie, diagnostische apparatuur en chiropractische technieken.

Verschillende technieken

Correcties kunnen u veilig helpen om volledig van uw klachten af te komen. Patiënten horen vaak een klein knalend of krakend geluid in hun rug als ze door middel van correcties worden behandeld. Maak je geen zorgen. Dit komt voor wanneer de wervelgewrichten in je nek en rug worden gestrekt. De ruggewrichten worden omringt door een vloeistof met kleine luchtbellen. Naarmate het gewrichtsweefsel wordt gestrekt tijdens het corrigeren, wordt het gewricht geopend en veroorzaakt de verschuivende lucht het kraakgeluid.
Na correcties rapporteren onze klanten vaak een opmerkelijke toename in het bewegen van hun nek en rug. Hoewel uw spieren pijnlijk of stijf kunnen blijven, is het bewegingsbereik in uw wervelkolom aanzienlijk verbeterd en zal de pijn verminderen.

DIVERSIFIED TECHNIEK

De diversified techniek is uniek omdat het meerdere chiropractische technieken combineert die zowel op het zenuwstelsel als op het spierstelsel werken. Bij de diversified techniek zorgen handmatige duwtjes op de nek en rug voor correcties. Je kan een popje horen als het wordt gecorrigeerd. Wees niet bang, het geluid komt door het openen van de gewrichtsegmenten.

THOMPSON TECHNIEK

De Thompson Techniek of Thompson Klaptafel wordt vaak gebruikt bij Chiropractie Den Haag. Soms geeft ongelijke beenlengte verkeerde uitlijningen in de wervelkolom aan die anders niet ontdekt zouden zijn. De Thompson Techniek kan een volledig deel zijn van het chiropractische gezondheidsregime van de meeste patiënten. De Thompson Techniek kan aangepast worden aan de chiropractische behoeftes van elke patient, die op zijn beurt. beweging en mobiliteit kan herstellen

De eerste fase, die de Been-Check Analyse wordt genoemd en bestaat uit een serie testen die is ontworpen voor de fijnafstemming van behandelingen voor elke individuele patiënt waarbij de absolute voorwaarde is dat het lichaam totaal wordt ingeschakeld en dat de kern van het lichaam (wervelkolom, benen en heupen) moet worden beschouwd als een unieke eenheid.

Matthew Schaer D.C. is een hoog opgeleide chiropractor en een erkend beoefenaar van de Thompson Techniek.

ARTHROSTIM ADJUSTOR

Bij Chiropractie Oosterheem en Chiropractie Den Haag gebruiken we vaak een speciaal instrument genaamd Arthrostim om uw ruggengraat te corrigeren. Het is uniek omdat het duwtjes met een snelheid van 12 keer per seconde levert. Dit zorgt voor specifieke correctieve energie (kracht) en een spanning van afferentie/informatie die het zenuwstelsel kan gebruiken om dysfunctionele patronen te wijzigen.

De Arthrostim Adjustor is vooral handig bij patiënten met broze botten (osteoporose) of hevige pijn. Kinderen en anderen die bezorgd zijn en niet van de ‘krakjes’ houden, hebben baat bij de lichte en zachte druk.

CRANIAL FACIAL RELEASE

Cranial Facial Release of CFR is een geavanceerde endo-nasale kraniale techniek die al meer dan 30 jaar succesvol wordt gebruikt in de behandeling van verschillende neurologische en structurele aandoeningen in de Verenigde Staten en Canada. Wij zijn de eerst praktijk die gekwalificeerd is om deze geavanceerde techniek in Europa aan te bieden! En, dr. Matthew Schaer is de enige gevorderde beoefenaar in Europa!

Het doel van CFR-techniek is mobiliteit in het kransstelsel te stimuleren, waardoor de sinusafvoer en de normale kraniale ademhalingsfunctie worden vergemakkelijkt. De techniek wordt uitgevoerd door kleine ballonnen in de neus (in het bijzonder de naso-keelholte) te plaatsen en dan snel op te blazen om:

De kraniale botten te mobiliseren.
Craniale fixaties te ontgrendelen
Ademhalingswegen te openen
Craniale afwijkingen te corrigeren
Om meer te weten te komen over deze techniek, klik op de link:
http://www.cranialfacialrelease.com/

LEANDER TAFEL

Chiropractie Den Haag is de enige praktijk in Den Haag die de Leander Flexion Table gebruikt. Deze tafel combineert twee biomechanische activiteiten: Distractie (uit elkaar trekken) en Flexie (buigen). Enkele van de baten van het gebruik van deze tabel zijn: Vergroten van de hoogte van de tussenwervelschijf. Tractie vermindert of elimineert schijfuitstulpingen (Hernias). Vermindert de intra-discale druk door een centripetale kracht op de uitstekende schijf te creëren waardoor het een neutrale positie kan aannemen. De Leander tafel kan helpen om subluxatie (Segmentale disfunctie) van de facetgewrichten te verwijderen en herstelt fysiologische beweging aan deze geleding. Daarnaast vinden onze klanten het zeer comfortabel, vooral oudere en osteoporotische patiënten.

Voor het eerst bij ons in de praktijk?

Wij verzoeken u het intake formulier van te voren zo volledig mogelijk in te vullen. Breng het mee bij uw eerste bezoek aan Chiropractie Oosterheem. Het is nodig voor de gezondheidsscan die we uitvoeren bij uw eerste bezoek. Naar aanleiding van dit intakeformulier worden uw klachtenbesproken en wordt er gekeken naar uw medische historie.

Download en print het formulier. Vul het formulier in en neem het mee bij uw eerste bezoek!

Download intake formulier
Plan een consult
Meer informatie

Meer informatie over chiropractie?

Wat is Chiropractie?

Gedurende de laatste honderd jaar is Chiropractie uitgegroeid tot een wereldwijd geaccepteerde geneeswijze met miljoenen tevreden cliënten. Het is niet voor niets het snelst groeiende medische beroep in de wereld.

Lees meer

Wat kunnen wij genezen?

Iedereen is anders gebouwd, we kunnen dus niet garanderen dat Chiropractie alles kan verhelpen.

Lees meer

Het behandelplan

Als spieren en gewrichtsbanden uitgerekt worden, zal de bloedcirculatie verbeterd worden en worden uw zenuwen snel actief, terwijl uw wervelkolom zich aanpast en het geneesproces begint.

Lees meer
Reviews

Wat onze patiënten zeggen

Onze patiëntenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat.

A.C. de Vries

Patient - Den haag

Hi Matthew, Found you again. I am one of your customers from the time you worked in Hellevoetsluis. I walk in as an old man and after your treatment walk out almost straight again. I have some back problems now, so soon I’ll make an appointment with you as you are my hero, can’t wait 😉 Keep up the good work, hope to see you soon!

Ruud R

Patient - Den haag

Chiropractie Den Haag is een praktijk met zeer deskundig personeel. Heel tevreden over de manier van omgaan en dat ze altijd tijd voor je maken. Over de behandelingen zelf heb ik ook niks te klagen. Ik kom zo’n 4-5 keer per jaar voor mijn “APK” zoals ze dat noemen. Ik ga er altijd met een fijn gevoel weer weg.
Matt, Steven, bedankt! Allebij goede chiropractoren waar je je thuis bij voelt. Je wordt met open armen en een lach op hun gezicht ontvangen. Hele prettige sfeer binnen de praktijk. Aanrader!

Suus

Patient - Den haag

De chiropractors Rudy en Albert zijn echt beide een aanwinst voor de praktijk! Allebei veel passie voor hun vak. In deze praktijk wordt je met de beste zorg behandeld en voelt het allemaal heel persoonlijk. Een praktijk als deze vind je in de omgeving Den Haag niet! Een absolute aanrader!

Lesley Dinsbach

Patient - Den haag

Ik ben zeer goed geholpen door Albert Ducaj. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim anderhalf jaar problemen door Frozen Shoulder, weer aan het sporten ben gegaan. Ook anderen problemen in mijn rug zijn nagenoeg opgelost. Tevens is mijn eczeem in de nek bijna verdwenen. Ik ben heel tevreden met de resultaten en zal dan ook blijven gaan voor onderhoud behandelingen.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL