Financiële informatie

Tarieven

Eerste Raadpleging / Onderzoek / Behandeling

€85,-

Vervolgbehandeling

€60,-

Eerste Raadpleging / Onderzoek voor kinderen onder de 18 jaar

€55,-

Vervolgbehandeling voor kinderen onder de 18 jaar

€50,-

Vervolgbehandeling senioren 65+

€55,-

Vervolgbehandeling studenten

€50,-

Myovision scan

€60,-

Digital posture exam and streaming

€35,-

Cranial Facial Release (CFR) traject (intakegesprek en eerste behandeling a 225,- + 3x vervolgbehandeling a 150,-)

€675,-

Cranial Facial Release (CFR) vervolgbehandeling

€150,-

Medische Rapportage

€95,-

Basis pakket

€600,-

Bespaar 10%

12 behandelingen van €50,- per consult

Neem contact op

Studenten pakket

€270,-

6 behandelingen van €45,- per consult

Neem contact op

Betaling

De consulten dient u na de sessie bij ons aan de balie af te rekenen. Bij voorkeur via pin betaling en als dit niet mogelijk is contant gepast. U krijgt dan na de betaling een factuur van ons mee die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Annuleringsvoorwaarden

Als u om welke reden dan ook uw afspraak niet na kunt komen, dan dient u ten minste 24 uur van te voren te annuleren zodat we een andere cliënt kunnen helpen. Doet u dit niet, dan berekenen wij € 35,- voor de gemiste afspraak.

Verzekering

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden de chiropractie in Nederland! Het is aan u om precies te weten hoeveel behandelingen in uw situatie worden vergoed.

Bekijk via de link of uw verzekering vergoed:

www.chiropractievergoeding.nl

REVIEWS

Wat onze cliënten zeggen

Onze cliëntenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat.

A.C. de Vries

Patient - Den haag

Hi Matthew, Found you again. I am one of your customers from the time you worked in Hellevoetsluis. I walk in as an old man and after your treatment walk out almost straight again. I have some back problems now, so soon I’ll make an appointment with you as you are my hero, can’t wait ; ) Keep up the good work, hope to see you soon!

Ruud R

Patient - Den haag

Chiropractie Den Haag is een praktijk met zeer deskundig personeel. Heel tevreden over de manier van omgaan en dat ze altijd tijd voor je maken. Over de behandelingen zelf heb ik ook niks te klagen. Ik kom zo’n 4-5 keer per jaar voor mijn “APK” zoals ze dat noemen. Ik ga er altijd met een fijn gevoel weer weg.
Matt, Steven, bedankt! Allebij goede chiropractoren waar je je thuis bij voelt. Je wordt met open armen en een lach op hun gezicht ontvangen. Hele prettige sfeer binnen de praktijk. Aanrader!

Suus

Patient - Den haag

De chiropractors Rudy en Albert zijn echt beide een aanwinst voor de praktijk! Allebei veel passie voor hun vak. In deze praktijk wordt je met de beste zorg behandeld en voelt het allemaal heel persoonlijk. Een praktijk als deze vind je in de omgeving Den Haag niet! Een absolute aanrader!

Lesley Dinsbach

Patient - Zoetermeer

Ik ben zeer goed geholpen door Albert Ducaj. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim anderhalf jaar problemen door Frozen Shoulder, weer aan het sporten ben gegaan. Ook anderen problemen in mijn rug zijn nagenoeg opgelost. Tevens is mijn eczeem in de nek bijna verdwenen. Ik ben heel tevreden met de resultaten en zal dan ook blijven gaan voor onderhoud behandelingen.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL