In vier stappen

Het behandelplan

In het kort hoe het behandelplan er ongeveer uit komt te zien. Hoe het behandelplan er percies uit komt te zien is per patient en klacht verschillend.

1. Intake

Onze eerste consult duurt 30-45 minuten. We gebruiken deze tijd om echt te begrijpen wat uw klacht is en hoe het uw dagelijks leven beïnvloedt.

Na het bekijken van uw intake formulier, voeren wij een chiropractisch onderzoek uit om de gebieden van dysfunctie te vinden. Met deze informatie leggen we gedetailleerd uit wat we hebben gevonden en hoe we u kunnen helpen. Wij zijn vastbesloten om u de hulp te bieden die u nodig heeft!

Als we van mening zijn u te kunnen helpen, dan bestaat uw zorg meestal uit drie fasen: Verlichting, Stabilisering, Onderhoud

2. Verlichtingsfase

De meeste van onze klanten beginnen met zorg omdat ze een ongemak of pijn hebben die ervoor zorgt dat ze niet voluit kunnen leven.

Het eerste doel? Verlichting. Na een grondig consult en onderzoek om uw zorgen echt te begrijpen en gebieden van dysfunctie in de ruggengraat te identificeren, bieden wij u een zorgplan aan om u het beste resultaat in de kortste tijd te geven.

Het zorgplan is altijd op maat gemaakt voor uw behoeften. Nieuwe klachten kunnen vaak snel worden verholpen, maar langdurige klachten met een onderliggende oorzaak vereisen vaak regelmatige bezoeken. Elk bezoek bouwt voort op het vorige en het bijhouden van uw afspraakschema is essentieel voor het verkrijgen van de gewenste resultaten.

3. Stabiliseringsfase

Als je je beter voelt, gaan we je minder vaak zien en wordt de vooruitgang minder dramatisch. Het is belangrijk om de spieren en de banden tijd te geven om volledig aan te passen aan de juiste positie.

We werken nauw samen met gespecialiseerde fysiotherapeuten om de stabiliserende spieren te versterken om terugvallen te voorkomen en de functie van uw lichaam verder te verbeteren.

Wat uw keuze ook is, wij helpen u bij elke stap van uw weg om de beste resultaten te krijgen!

4. Onderhoudsfase

Nadat u de stabiliseringsfase hebt afgerond, kunt u langdurige resultaten verwachten. Desondanks, de eisen van de moderne levensstijl als computers, sms’en, verhoogde psychische stress, slaapgebrek en hoge werkdruk kunnen negatieve gevolgen hebben op ons lichaam.

Daarom kiezen onze meeste klanten voor periodieke controles om hun lichaam en zenuwstelsel blijvend optimaal te laten functioneren.

Uw gezondheid beïnvloedt alles wat u doet en iedereen om u heen. Met zoveel mensen die van u afhankelijk zijn, is het zinvol om te investeren in uw gezondheid.

Voor het eerst bij ons in de praktijk?

Wij verzoeken u het intake formulier van te voren zo volledig mogelijk in te vullen. Breng het mee bij uw eerste bezoek aan Chiropractie Oosterheem. Het is nodig voor de gezondheidsscan die we uitvoeren bij uw eerste bezoek. Naar aanleiding van dit intakeformulier worden uw klachtenbesproken en wordt er gekeken naar uw medische historie.

Download en print het formulier. Vul het formulier in en neem het mee bij uw eerste bezoek!

Download intake formulier
Plan een consult
Meer informatie

Meer informatie over chiropractie?

Bij welke klachten?

Vele studies en miljoenen tevreden cliënten wereldwijd tonen echter aan dat als de subluxaties (zenuwblokkades) zijn verholpen het lichaam normaal kan functioneren en verder herstel optreedt.

Lees meer

Wat is chiropractie?

Chiropractie richt zich op de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen aan het neuromusculair systeem en beoogd zodoende de effecten van deze aandoeningen op de algehele gezondheid te beperken.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als spieren en gewrichtsbanden uitgerekt worden, zal de bloedcirculatie verbeterd worden en worden uw zenuwen snel actief, terwijl uw wervelkolom zich aanpast en het geneesproces begint.

Lees meer

Kom bij ons langs!

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een nieuwe klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL