Hoe kan een chiropractor in Den Haag helpen bij lage rugpijn?

Lage rugpijn is de meest voorkomende vorm van rugpijn. Miljoenen Nederlanders hebben jaarlijks één of meerdere periode last van pijn in hun onderrug. Het is zelfs zo dat meer dan 10% van alle Nederlanders jaarlijks de huisarts bezoekt vanwege rugpijn.

Hoe kan het toch dat zoveel mensen last hebben van hun onderrug. Zitten wij mensen dan zo slecht in elkaar dat bijna iedereen lage rugklachten heeft? Of is er iets anders aan de hand? Iets dat een chiropractor voor u kan aanpassen.

Wij geloven dat dit laatste het geval is. Sterker nog, wij weten dit zeker. Want wij zien op dagelijkse basis dat wij mensen kunnen helpen bij hun rugklachten. Want chiropractoren zijn de rug specialisten bij uitstek.

Onze praktijk voor rugklachten in Den Haag is dan ook voor heel veel mensen met rugklachten de nummer 1 van Den Haag en verre omstreken.

Contact opnemen

Wat is de oorzaak van lage rugpijn?

In meer dan 80% van de gevallen, wordt er geen duidelijke aanleiding gevonden. Er is dus geen schade of aantoonbare onderliggende aandoening (pathologie). 

Dat betekent dat de pijn door de rug zelf wordt veroorzaakt. Door de wervelkolom en ondersteunende anatomische structuren die hier omheen liggen. Dit zijn spieren, ligamenten, gewrichten en zenuwen.

De pijn vindt dus zijn oorsprong in de structuren die samen de rug vormen, de structuren zijn dan ook de oplossing voor de problemen.

Hoe helpen onze chiropractoren in Den Haag bij lage rugpijn?

Chiropractoren kunnen u helpen de balans tussen de wervels te herstellen. Dit betekent dat deze weer op een gezonde manier boven elkaar staan, waardoor de druk goed verdeeld wordt en er geen spanning op de wervelkolom staat.

Dit heeft direct gevolgen voor de structuren rondom de wervelkolom. Ook hier neemt de druk af, omdat deze structuren allemaal verbonden zijn met de wervelkolom.

Wanneer de druk en spanning van de zenuwen afnemen, verdwijnen ook de subluxaties. Dit zijn verstoringen in het zenuwstelsel, waardoor de werking van de zenuwen wordt aangetast. Het afnemen van subluxaties heeft vaak een (sterk) positief effect op lage rugpijn of chronische rugpijn. 

Wanneer we uw klachten hebben kunnen laten afnemen, is het belangrijk dat deze ook wegblijven. Daarom stopt onze zorg niet op het moment dat uw klachten verdwijnen.

Een duurzame afname van uw aspecifieke lage rugklachten met chiropractie

Wij willen namelijk ook dat de klachten niet meer terugkomen. Want hoeveel keren heeft u eerder niet al een tijdelijke oplossing gehad? 

Onze zorg is erop gericht om u voor altijd ook klachtenvrij te houden. Wij helpen u dan ook met preventieve maatregelen om duurzaam gezond te blijven. Deze bestaan uit aanpassingen in uw levensstijl. Hiermee verbeteren we uw houding, manier van bewegen en het milieu van uw lichaam (intoxicaties, deficiënties).

Dit zorgt voor een zeer effectieve manier om langdurig pijnvrij te zijn, zonder de nadelen of bijwerkingen van medicatie of ingrepen in het ziekenhuis.

Wij zullen zelf echter nooit zeggen dat wij u genezen hebben. Wij willen enkel uw lichaam in de situatie brengen waarin het zelf kan herstellen. Want echte gezondheid heeft heel veel facetten. 

Chiropractie Den Haag bij lage rugklachten

Onze praktijk heeft een divers en ervaren team. Onze mensen hebben overal ter wereld opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan. Dit betekent dat we van elkaar kunnen leren en samen onze zorg naar een steeds hoger niveau kunnen tillen.

Daarom bieden wij ook alleen zorg van de allerhoogste kwaliteit. Want uw gezondheid voelt als onze verantwoordelijkheid.

Wanneer u ons belt of een bericht stuurt, dan leggen we u precies uit hoe wij werken en hoe u door onze chiropractoren geholpen kan worden.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via telefoon, mail of gebruik het formulier.

Neem contact met ons op of maak een afspraak

Ik ben een bestaande klant
Ik ben een bestaande klant

Als je een nieuwe klant bent, vul dan het formulier hieronder in zodat er iemand bij ons binnen 1 dag contact met je kan opnemen.

    Mogen wij u tussen 7:30 en 9:00 's bellen?

    nl_NL